Help je mee?

In Tuindorp Oostzaan gaan we aan de slag met tuintjes van bewoners. Kun je af en toe een paar uurtjes meehelpen met aarde scheppen? Zie het als een workout, maar dan lekker buiten. Heb je misschien nog een vrien(in) of kennis die ook wil meedoen? Vermeld het hieronder of meld deze ook los aan. Voor iedereen die meedoet is er gratis water, koffie/thee, een lunch en koekjes beschikbaar. We zorgen ook voor handschoenen en begeleiding. Een paar uurtjes zandscheppen en je hebt je sport op zaterdag weer voor voor elkaar. En blije buurtjes en een mooie groene omgeving. Hoe leuk is dat?

Meld je aan

  Na aanmelden nemen we contact met je op. We stemmen af welke tuin voor jou het beste is. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om.

  Tuinactiedag 2021

  De tuinactiedag op 24 september 2022 is komen te vervallen. We gaan de tuinen echter wel aanpakken in 2022, maar niet op 1 dag gezamenlijk. Dus jouw hulp wordt nog steeds bijzonder op prijs gesteld. Hieronder zie je hoe leuk de tuinactiedag 2021 was. Hopelijk kunnen we die in 2023 ook weer uitvoeren.

  Over ons

  De tuinactie is een initiatief van Tegels eruit, groen erin!, Groene Buurtjes, woningcorporaties Ymere en Stadgenoot, de gemeente Amsterdam en de provincie Noord-Holland (via RegioDeal ZaanIJ).

  Illustration designed by stories / Freepik, huisstijl door Mimimou, video door Het Gewilde Westen