Disclaimer

Fijn dat je onze website bezoekt!
De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing.

 

Privacygegevens

We volgen de Algemene Verordening van Gegevensbescherming. De gegevens die we met onze website verzamelen gebruiken we uitsluitend om jou goed van dienst te kunnen zijn en om contact met je te kunnen opnemen. Heb je vragen of opmerkingen, stuur ons dan met onderstaand formulier een berichtje.

Rechtspersonen

Bureau binnentuinen is de initiator en opdrachtgever van het initiatief Tegels eruit, groen erin!® Mimimou is de creator van de huisstijl en veel andere communicatiemiddelen.

Rechten huisstijl en beeld/woordmerk

Het auteursrecht en intellectueel eigendomsrecht op de huisstijl (logo, iconen et cetera) ligt bij Bureau binnentuinen en Mimimou. Vermenigvuldiging daarvan in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming door Bureau binnentuinen. Tegels eruit, groen erin!® is als beeldmerk met woordelementen geregistreerd in  de BeNeLux en beschermd tegen oneigenlijk gebruik.

Content en cookies

We creëren zo veel mogenlijk eigen content zoals teksten en beelden. Als we niet zelf creëren vermelden we altijd de bron. Heb je vragen of opmerkingen, stuur ons dan hieronder een berichtje.

Cookies zijn we dol op, maar niet op onze site. Dus die gebruiken we niet. Ook geen Facebook pixel.

Aansprakelijkheid

We zijn niet aansprakelijk voor schade door het gebruik van deze website en de content.

Rechten content (cc by-nc)

De content van deze site is cc by-nc 4.0, met uitzondering van de huisstijl en het merk Tegels eruit, groen erin!® Samengevat mag je deze content delen en bewerken onder de voorwaarden dat je Tegels eruit, groen erin!® vermeld met link en naam, en de content niet voor eigen financieel gewin gebruikt. De volledige cc by-nc 4.0  lees je hier.

laatste wijziging 12 april 2021, 12:48 CET

Stuur een bericht

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

15 + 14 =