Disclaimer

Fijn dat je onze website bezoekt!
De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing.

 

Privacygegevens

We volgen de Algemene Verordening van Gegevensbescherming. De gegevens die we met onze website verzamelen gebruiken we uitsluitend om jou goed van dienst te kunnen zijn en om contact met je te kunnen opnemen. Heb je vragen of opmerkingen, stuur ons dan hieronder een berichtje.

Rechtspersonen

Bureau binnentuinen is de opdrachtgever van de website Tegels eruit, groen erin! Mimimou is de creator van de huisstijl en andere communicatiemiddelen.

Rechten huisstijl (c)

Het auteursrecht en intellectueel eigendomsrecht op de huisstijl (logo, iconen etcetera) ligt bij Mimimou en Bureau binnentuinen. Vermenigvuldiging daarvan in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming door Bureau binnentuinen.

Content en cookies

We creëren zo veel mogenlijk eigen content zoals teksten en beelden. Als we niet zelf creëren vermelden we altijd de bron. Heb je vragen of opmerkingen, stuur ons dan hieronder een berichtje.

Cookies zijn we dol op, maar niet op onze site. Dus die gebruiken we niet. Ook geen Facebook pixel.

Aansprakelijkheid

We zijn niet aansprakelijk voor schade door het gebruik van deze website en de content.

Rechten content (cc by-nc)

Alle content is cc by-nc 4.0 met uitzondering van de huisstijl. Samengevat mag onze eigen content gedeeld en bewerkt worden, onder de voorwaarden dat je Tegels eruit, groen erin! vermeld wordt met link, en de content niet commercieel gebruikt wordt. De volledige cc by-nc 4.0  lees je hier.

laatste wijziging 1 april 2020, 17:18 CEST

Stuur een bericht

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

X