Dit kun jij doen

Stem komende weken online op Tegels eruit, groen erin! in 2021

Woon je in West en wil je met je tuin aan de slag? 
Stem dan op ons initiatief tussen tussen 16 november en 14 december bij Westbegroot. Vraag ook vrienden en kennissen om op ons te stemmen, want hoe meer stemmen hoe groter de kans dat het doorgaat.

Woon je in Oud-Zuid en wil je met je tuin aan de slag? 
Stem dan op ons initiatief tussen 1 en 21 oktober bij Buurtbudget Oud-Zuid. Vraag ook vrienden en kennissen om op ons te stemmen, want hoe meer stemmen hoe groter de kans dat het doorgaat. In Oud-Zuid werken we samen met onze partner Groene Buurten.

Woon je in Geuzenveld Slotermeer en wil je met je tuin aan de slag? 
Stem dan op ons inititief tussen 1 oktober en 11 november bij Buurtbudget Geuzenveld Slotermeer. Vraag ook vrienden en kennissen op ons te stemmen, want hoe meer stemmen hoe beter.

Kies hier je gebied

november

01oktAll Day11novaanbevolenGeuzenveld: stem op ons planIn 2021 met de tuinen in West aan de slag

16novAll Day14decaanbevolenWestbegroot: stem op ons planIn 2021 met de tuinen in West aan de slag

december

16novAll Day14decaanbevolenWestbegroot: stem op ons planIn 2021 met de tuinen in West aan de slag

Laat je inspireren

Bij Amsterdam Rainproof vind je veel oplossingen voor een regenbestendige tuin. Huisjeboompjebeter heeft veel tips om je tuin ecologisch, biodivers en klimaatbestendig in te richten. Tuinbranche Nederland heeft mooie voorbeelden met handige tips en infobladen. Intratuin heeft een inspirerende site om je tuin biodivers te maken. Op Youtube zijn veel praktische video’s te vinden, bijvoorbeeld deze. Blader door tijdschriften als Groei&Bloei of bezoek de sites van IVN, KNNV, Vlinderstichting of Vogelbescherming.

X