Dit kun jij doen

Meld je tuin aan en doe mee!

Woon je in West? 
Maar liefst 8.691 mensen stemden op Tegels eruit, groen erin! Dat is superleuk en het betekent dat we weer volop aan de slag kunnen in 2022. Meld je tuin aan en doe met ons mee!

Woon je in Tuindorp Oostzaan (Noord)?
Samen met woningcorporaties Ymere en Stadgenoot gaan we in 2022 in Tuindorp Oostzaan aan de slag. We hebben daar veel zin in. Meld je tuin aan en doe met ons mee!

Woon je in Centrum, Oud Zuid of
Geuzenveld, Slotermeer, Sloterdijken(Nieuw West)?

Daar loopt ons initiatief ook in 2022. Het aantal plekken is beperkt, dus meld je tuin snel aan.

AGENDA

Hieronder zie je welke aan welke leuke, nuttige en mooie acties jij mee kunt doen dit jaar. De meeste zijn landelijk maar een aantal zijn ook specifiek voor Amsterdam.

Kies hier je gebied

No Events

Laat je inspireren

Bij Amsterdam Rainproof vind je veel oplossingen voor een regenbestendige tuin. Huisjeboompjebeter heeft veel tips om je tuin ecologisch, biodivers en klimaatbestendig in te richten. Tuinbranche Nederland heeft mooie voorbeelden met handige tips en infobladen. Intratuin heeft een inspirerende site om je tuin biodivers te maken. Op Youtube zijn veel praktische video’s te vinden, bijvoorbeeld deze. Blader door tijdschriften als Groei&Bloei of bezoek de sites van IVN, KNNV, Vlinderstichting of Vogelbescherming.