Van balkon naar jouw tuin, in ruil voor een tegel

Wil jij mooie balkonplanten een tweede leven geven in jouw tuin, gratis? Alles wat je hoeft te doen is minimaal 10 tegels* uit je tuin halen en het ons laten weten.

Meedoen is heel eenvoudig. Geef je hieronder op, tel de tegels die je eruit gaat halen en geef aan op welke datum wij langs mogen komen om ze te brengen. Let op: aanmelden voor de gratis planten actie kan tot en met 3 mei 2021.

Het verhaal

Je hebt vast al eens van Upperbloom gehoord. Zij zorgen er met een plantenwissel voor dat Amsterdamse balkons in elk seizoen er net zo mooi uitzien. Tegels eruit! en Upperbloom sloegen de handen ineen en bedachten het plan om al die wisselplanten te verzamelen en een tweede leven te geven in de Amsterdamse (binnen)tuinen. Vóór dat we ze bij jou planten zorgen wij er natuurlijk voor dat ze goed gevoed zijn en er mooi bijstaan.

* Spelregels

  1. Op is op dus wees er snel bij. 3 mei de uiterste aanmelddatum.
  2. Stuur een foto. Het is belangrijk dat je de tegels er permanent uit haalt en de grond beschikbaar komt. Wil je de tegels zelf hergebruiken als rand? Dat is prima, maar stuur ons daar wel een foto van: info@tegelseruit.nl. Afvoeren mag ook, wij kunnen je daarbij helpen.
  3. Tel je tegels. We rekenen een tegel van 30 x 30 als één stoeptegel, dus heb jij een tegel van 60 x 30, dan telt deze als twee stoeptegels.
  4. Tel je plantjes. Voor elke 50 tegels krijg je één pakket met 10 plantjes.
  5. Vul onderstaande formulier in.

Deze unieke actie geldt voor alle bewoners van Amsterdam West, Centrum, Slotermeer Noordoost (Nieuw West) en Tuindorp Oostzaan (Noord).

Vul onderstaand formulier in om je op te geven. Of mail je gegevens naar info@tegelseruit.nl als dit formulier niet werkt.

[wpforms_selector form_id=”4699″ module_class=”aanmeldformulier_groen” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/wpforms_selector]

Sommige mensen ervaren problemen met het versturen van het formulier. Is dat bij jou het geval? Mail je gegevens naar info@tegelseruit.nl. Bedankt!