Van balkon naar jouw (binnen)tuin, in ruil voor een tegel

Wil jij mooie, gezonde balkonplaten een tweede leven geven in jouw tuin, gratis? Alles dat je ervoor hoeft te doen, is minimaal 10 tegels* uit je binnentuin halen en het ons laten weten.

Meedoen is heel eenvoudig. Geef je hieronder op, tel de tegels die je eruit gaat halen en geef aan op welke datum wij langs mogen komen om ze te brengen. Let op: aanmelden voor de gratis planten actie kan tot en met 3 mei 2021.

Het verhaal

Je hebt vast al eens van Upperbloom gehoord. Zij zorgen er met een plantenwissel voor dat Amsterdamse balkons in elk seizoen er net zo mooi uitzien. Tegels eruit! en Upperbloom sloegen de handen ineen en bedachten het plan om al die wisselplanten te verzamelen en een tweede leven te geven in de Amsterdamse (binnen)tuinen. Vóór dat we ze bij jou planten zorgen wij er natuurlijk voor dat ze goed gevoed zijn en er mooi bijstaan.

* Spelregels

  1. Op is op dus wees er snel bij. Sowieso is 3 mei de uiterste aanmelddatum.
  2. Stuur een foto. Het is belangrijk dat je de tegels er permanent uit haalt en er grond beschikbaar komt. Wil je de tegels zelf hergebruiken als border of in de buurt plaatsen? Dat is prima, maar stuur ons daar wel even een foto van: info@tegelseruit.nl. Afvoeren mag ook, wij kunnen je daarbij helpen.
  3. Tel je tegels. We rekenen een tegel van 30 x 30 als één stoeptegel, dus heb jij een tegel van 60 x 30, dan telt deze als twee stoeptegels.
  4. Tel je plantjes. Voor elke 50 tegels krijg je 10 plantjes, maar onder de eerste 50 knijpen we een oogje dicht als je er iets onder zit.
  5. Vul onderstaande formulier in

Deze unieke actie geldt voor alle bewoners van Amsterdam West, Centrum, Slotermeer Noordoost (Nieuw West) en Tuindorp Oostzaan (Noord).

Vul onderstaand formulier in om je op te geven of stuur mail je gegevens naar info@tegelseruit.nl als dit formulier voor jou niet werkt.

[wpforms_selector _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” form_id=”4699″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ module_class=”aanmeldformulier_groen”][/wpforms_selector]

Sommige mensen ervaren problemen met het versturen van het formulier. Is dat bij jou het geval? Mail je gegevens naar info@tegelseruit.nl. Bedankt!